måndag 19 november 2012

Räkröretips.

2 tips när man gör en räkröra:
- Ha ej i lök.
- Mixa eller finhacka hälften av räkorna/kräftstjärtarna. Resten blandas i hela.

När jag gör räkröra har jag dessa ingredienser:
- Lika delar räkor och kräftstjärtar (mixa/hacka hälften av räkorna och hälften av kräftstjärtarna)
- Majonnäs (om det är en god variant - tycker endel smakar sådär och då slår det igenom för mkt....)
- Creme Fraiche
- Färsk dill
- Cayennepeppar
- Salt
- Citron

Japp - det var allt! Enkelt och supergott! Gör inget om den står till sig en dag innan den äts.





För övrigt så kämpar vi med det här:


Ibland undrar jag hur det står till med mjölkåtgången, så nu tränar vi nappflaska+ersättning. Dessutom ska vi på Johan Glans i Örebro på söndag så det hade ju varit toppen om flaskan funkar - annars vette tusan hur farmor styr upp det hela ;-)


Frid

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida